Veronica Wiberg

30/8-10

Kategori: Mp1B

Idag har det inte hänt så mycket. Första lektionen fick vi info om olika saker vi ska välja tex musik,bild osv..och info saken var bara i 20min sen fick vi sluta. Och nästa lektion började kl 12:50 ( rast i 3 timmar) >_< så jag och några från klassen gick ner till stan. Det blev mycker flumm. Och på medieproduktion kollade vi på america history x.

Sen har jag inte gjort så mycket mer än att gått runt rocksjön med bella (min hund för er som inte vet vem det är).

20/8-10

Kategori: Mp1B

Idag var det först dagen i gymnasiet. höhö började kl 10. men jag vaknade kl 07.00 >_< bara för att min syrra väkte mig *suckar*. Gick men emilie och vi kunde inte hitta klassrumet först var en lärare som sa att vi skulle gå upp en trappa men guud så fel hon hade xD Klassen är okej =) Schemat är oxå okej, sovmorgon varje dag förutom tisdagar :D Och på måndag är vi lediga :D De är gött ;)
Och imorgon ska jag vara med kajsa. Väldigt ovanligt att vi är :O

höhö från våren 08 x)

Kategori: Video Klipp

17/8-10

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit först på stan med pappa och syrran. Och efter som dom inte hade några snygga jeans på once for girl så åkte vi till A6 xD hittade jätte fina jeans leggings på vila :D
Skulle hänga med min syster till stallet men pallade inte. kommer ihåg när vi i 7an och var i stallet på idrotten xD hade glömt och ta min medicin så jag kunde inte andas normalt :S haha det var inte så lyckat x)
Och på fredag börjar skolan :O Ny skola, ny klass :S

Videos från Vätterfesten 2010 :D

Kategori: Konsert / Live

 Dom var as bra 8D

object width="480" height="385">






 HAHA det är Kajsa och min syster som pratar med mig xD



....

Kategori: Konsert / Live

Igår var jag med Kajsa, Sanna och syrran på stan, vi väntade på att kl skulle bli 17:00 höhö xD. Och när den började bli det gick vi mot vätterfesten och så väntade vi på Paulina. och vi väntade på att sean banan skulle komma :P HAHAHA han skulle komma typ vid 17.00 men han kom vid halv 7 xD HAHAHA och han sjöng bara en låt sen gick han av scenen då gick alla. Så då gick vi (jag, Paulina, Kajsa, Sanna (med hon hängde inte med oss till stan))ner till mcdonalds..höhö sen gick vi tillbaka xD höhö...men de var typ inga bra som skulle vara på scenen x) haha så vi gick hem xD Och idag blir det A6 med kajsa och sen Vätterfesten med syrran och Kajsa ;)
Mamma har lockat mitt hår och hon typ brände mig med locktången på axeln :S

 Sean Banan


 Jill Svensson från Talang och Sessions

:P

Kategori: Konsert / Live

Igår var det vätterfesten. Gick med syrran och kajsa. haha när mattiaz (han från ullared) uppträde så var det någon som kastade någon på han elr det skulle komma på han med han/hon/dom missade xD fail!
Moto Boy va den bästa igår :P
Och ikväll blir det vätterfesten med Sanna, Paulina, Kajsa och syrran. =)

 Mattiaz

 Medina

 Moto Boy



12/8

Kategori: Nytt

Har varit på A6 med pappa och syrran idag. Köpte en skjorta, ett linne och ett bälte. Sen ikväll blir de vätterfesten med Kajsa och syrran och kanske några fler  ;)
Sen har jag fått veta vilken klass jag ska gå i ;) Ska gå i MP1b ;P

TH

Kategori:



jag älskar den låten 8D

9/8-10

Kategori: Allmänt

vaknade av att det regnade idag hatar att det regnar och kl va bara halv 9 >_< menmen..
haha när jag fixade mig så kommer min sysrer in och vi ha min hjälp att döda en äcklig spindel :S men jag HATAR spindlar sa jag att jag inte rör den xD och sen hör man syrran prata med hunden (HAHAHA) att hunden ska ta spindlen xD lyckat? nä skulle inte tro det x) Sen va jag med kajsa och vi gick ner till filmstade och köpte biljetter till eclipse imon, sen gick vi lite på stan. HAHA på h&m va det en dam som frågade oss vad vi tycker hon kan köpa till en tjej som fyller 13år xD
den hära veckan kommer äga!
Bio imon, torsdag, fredag och lördag blir det vätterfesten :D

8/8-10

Kategori: Allmänt

Har inte gjort så mkt idag, varit hemma o kollat på snabba cash. Den va ganska bra :D
och imon ska jag vara med kajsa bajsa.



Hahaha jag vill  se den filmen 8D

Flumm dag med kajsa bajsa ;P

Kategori: Foto

vaknade av att mamma ringde mig härligt!? *host* >_> haha men efter som jag inte va vaken och fattade att de ringde trodde jag att de va alarmet som fick damp xD menmen...
mamma sa att vi skulle gå på a6 ;P så jag fick GÅ upp till hennes jobb i regnet.... sen när jag kom hem va jag med kajsa bajsa ;P och vi gick ut och tog lite flumm foton höhö.



Kajsa bajsa ;P










 <3